Black Moustache

15 Mayıs 2016 Pazar

Sadece 3 Ürün İle BB Krem Yapmaya Ne Dersiniz? #Dıy

Merhaba Jelibonlar *-*

Bugün artık baya bir popüler olan BB krem yapmayı deneyeceğiz.Ölçüleri sizin karar vermeniz daha uygun olur fakat bende size örnek ölçü vericem. Umarım istediğiniz bir BB krem olur. Ben şahsen çok mutlu oldum sonuçtan haydi yapımına geçelim ;





Lazım Olan Malzemeler :

Fondöten '1-2 ton koyu'                               Nemlendirici Krem



  

















      Güneş Kremi   
 Fondötenin 1-2 ton koyu olmasının nedeni kattığımız         ürünler fondötenin rengini açacağından yüzünüzde maske   gibi durmasın .  Ten renginize uyumlu olması için. 

Bende Fondöten kullanmadığım için evde bulabildiğim fondöteni kullandım. İşe yaramayan bir ürün işe yarayan bir ürün haline geldi anlayacağınız.Bu yöntemlerle size baya koyu gelen fondöteninizin renginide açabilirsiniz. Yeni bir fondötene para yatırmanıza gerek kalmaz :)









ÖLÇEKLER : 
                                                           





    <  İSTEDİĞİNİZ RENGİ                VERENE KADAR    

                                                        


 



      <   3 ÇAY KAŞIĞI 
                                                              





                                                             
      <  1 ÇAY KAŞIĞI







YAPILIŞI  :

                                                                                                                 

Bu ürünleri bir kase de karıştırın iyice birbiriyle bütünleşene kadar. Renk açık olduğu takdirde fondöteni arttıra bilir-
siniz.



Birleştirdikten sonra ise artık kullanıma hazır bir vaziyette. Gratis veya Watsons gibi kozmetik mağazalarından küçük saklama kapları alarak onun içinde muhafaza edebilirsiniz. Fakat unutmamak gerekli ki bu yaptığımız BB kremi uzun süre kullanmayın. Bozulabilir bu yüzden buzdolabında muhafaza ediniz. 



YAPILAN ÜRÜN HAKKINDAKİ YORUMUM :

Bence gayet güzel oldu. Hem ışıl ışıl taze bir görünüm kattı hemde o katı fondöten kıvamından uzak ince bir bitiş sağladı.Gerçekten ben bile bu kadarını beklemiyordum fakat harika bir ürün ortaya çıktı. Özellikle yaz ayları yaklaştığı için biz makyaj severler Fondötenin yüzümüzden akarak çirkin görünüm vermesini istemediğimiz için kurtuluş ürünü gibi bir şey oldu. Şahsen bu benim fikrim ve BB kreme vereceğiniz üç beş kuruşun cebinizde kalarak evdeki ürünlerle böyle bir BB krem yapabilirsiniz.
Eğer biraz daha mat bir bitiş istiyorsanız , toz pudra da katabilirsiniz ve kalıcı olması içinde makyaj bazı kullanabilirsiniz.
Umarım hoşunuza gitmiştir daha fazla #dıy için yorum bırakmayı unutmayın :) Güle Güle


Yardımlarından Dolayı Kuzenim Fatih'e Teşekkürler :* 

1 yorum: